Home » , » FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Dacă vom avea aprobare de la Combinat am vrea să jucăm pe stadionul ”Siderurgistul”

FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Dacă vom avea aprobare de la Combinat am vrea să jucăm pe stadionul ”Siderurgistul”


Antrenorul de la FC Universitatea, Gabi Călinescu, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că echipa gălățeană vrea să își dispute meciurile de acasă pe stadionul ”Siderurgistul”, să evite terenul de pe stadionul ”Dunărea”. ”Am luat în calcul ca pe viitor să jucăm, dacă vom avea aprobare de la Combinat, pe stadionul ”Siderurgistul”. În meciul cu Armonia Dolhești terenul de pe stadionul ”Dunărea” ne-a pus mari probleme, fetele noastre nu sunt obișnuite să joace pe astfel de suprafețe. Noi nu ne antrenăm deloc acolo, ne antrenăm pe teren sintetic, fetele de la Fălticeni sunt obișnuite să joace pe suprafețe de genul. Practic noi am jucat în deplasare, pentru că noi nu ne antrenăm pe acel teren”, a spus Gabi Călinescu.

Altfel, în ultima etapă a turului FC Universitatea va juca tot  pe stadionul ”Dunărea”, cu Măgura Bacău. Meciul se va disputa duminică, 13 noiembrie, de la ora 11.00.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger