Home » » FOTBAL: Gabi Călinescu, despre înfrângerea de la Reghin: ”Am avut o primă repriză foarte bună”

FOTBAL: Gabi Călinescu, despre înfrângerea de la Reghin: ”Am avut o primă repriză foarte bună”Despre înfrângerea 0-8, la pauză 0-1, de la Reghin, din penultima etapă a turului, antrenorul de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu ne-a spus:  ”Am avut o primă repriză foarte bună în care pot să zic că am dominat și ne-am creat multe ocazii de a marca, dar din păcate mingea nu a intrat în poartă. Referitor la a doua repriza pot sa zic că a fost cea mai slabă repriză făcută de noi. De fiecare dată în a doua repriză puneam presiune pe adversar de data asta nu am mai putut.  Am avut ocazii clare de a marca în prima repriza prin Carmen Marcu și Maria Stamate.” 

Altfel, FC Universitatea va încheia turul cu un joc pe teren propriu, duminică, 13 noiembrie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Dunărea” în compania celor de la Măgura Bacău.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger