Home » » FOTBAL: Gabi Călinescu: ”În viitorul apropiat Carmen Marcu și Maria Stamate cu siguranță vor debuta la națională”

FOTBAL: Gabi Călinescu: ”În viitorul apropiat Carmen Marcu și Maria Stamate cu siguranță vor debuta la națională”După înfrângerea 0-8 (0-1) de la Reghin, antrenorul de la FC Universitatea, Gabi Călinescu ne-a declarat că echipa gălățeană a câștigat o jucătoare Maria Stamate, fotbalistă care va juca la echipa națională împreună cu carmen Marcu, de la FC Universitatea. ”Câștigul de la meciul de la Reghin este Maria Stamate, o jucătoarea care duminică a făcut un meci foarte bun. Este o jucătoare foarte talentată, care cu siguranță va avea ceva de spus în fotbalul feminin. O fată pe care mi-am dorit-o încă de la înființare. Pot să zic că este o plăcere să te uiți la ele, împreună cu Carmen Marcu, când au mingea la picior. În viitorul apropiat Carmen Marcu și Maria Stamate cu siguranță vor debuta la națională”, ne-a spus Gabi Călinescu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger