Home » » FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Nu vom lua pauză, vom continua pregătirea pentru retur”

FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Nu vom lua pauză, vom continua pregătirea pentru retur”Chiar dacă au terminat meciurile din Liga I feminină fetele de la FC Universitatea nu vor intra în pauză, vor continua pregătirile pentru retur, conform antrenorului Gabi Călinescu. ”Nu vom lua pauză, vom continua pregătirea pentru retur. Ne vom îmbunătăți tot ceea ce ne-a lipsit în acest tur. Din punct de vedere fizic avem probleme și nu numai, deoarece fetele au venit la antrenamente în limita posibilităților, dar acum situația s-a schimbat, avem toată echipa la dispoziție la fiecare antrenament și cu siguranță va reprezenta un plus pentru noi. Când ai la dispoziție toată echipa antrenament de antrenament altfel poți lucra și bineînțeles poți privi cu optimism în viitor”, ne-a spus Gabriel Călinescu. 

Gabi Călinescu ne-a mai spus că la echipa gălățeană se fac selecții în continuare: ”Selecția este deschisă oricând oricărei fete indiferent de vârstă o așteptăm la echipă.”

FC Universitatea a încheiat turul Ligii I feminine pe locul cinci cu șapte puncte din șapte jocuri, 26 de goluri marcate-21 încasate.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger