Home » , , » FOTBAL: Gălățenii joacă acasă în etapa a XII-a din Liga a III-a

FOTBAL: Gălățenii joacă acasă în etapa a XII-a din Liga a III-a


Cu patru etape înainte de finalul turului în Liga a III-a, etapa a XII-a, cele trei echipe gălățene vor juca pe teren propriu. Pe ”Liești Arena”, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 14.00, Sporting Liești va juca cu Sport Club Bacău. Gruparea din Liești este cea mai bine clasată dintre echipele gălățene din Liga a III-a. După 11 jocuri Sporting Liești este pe locul trei cu 20 de puncte, în timp ce echipa din Bacău ocupă locul 13 cu 7 puncte din 10 jocuri.  

La Galați, pe stadionul ”Dunărea”, Metalosport va juca cu  Știința Miroslava. Cele două echipe sunt la mijlocul clasamentului înaintea etapei a XII-a. Metalosport este pe șapte cu 16 puncte din zece jocuri, în timp ce echipa din județul Iași se situează pe locul șase la egalitate de puncte și jocuri cu Metalosport. 

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Avântul Valea Mărului va juca primi pe teren propriu replica celor de la CSM Pașcani. Nou promovata din Valea Mărului este pe locul 11 în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 10 puncte din 10 jocuri, în timp ce echipa din Pașcani ocupă locul 14, penultimul, cu 7 puncte din 10 jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger