Home » , » FOTBAL: Gelu Popescu: ”Mai devreme de patru-cinci ani nu cred că Oțelul poate ajunge în Liga I”

FOTBAL: Gelu Popescu: ”Mai devreme de patru-cinci ani nu cred că Oțelul poate ajunge în Liga I”Legenda Oțelului, Gelu Popescu a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre actualul lșot al SC Oțelul: ”Lotul actual nu este pe termen lung. Sunt niște improvizații de moment, la momentul actual nu au avut banii necesari să vină jucători care să joace pe viitor, de asta au  apelat și la fostele glorii. Sperăm ca jucătorii de valoare să se apropie de echipă fără pretenții, în prima fază, pentru că nu sunt bani să îi aduci”.  

Despre orizontul de timp în care SC Oțelul poate ajunge în Liga I Gelu Popescu a spus: ”Mai devreme de patru-cinci ani nu cred că se poate. Mai este și economia Galațiului care este ”oleacă” căzută, trebuie să se ridice și economia și oamenii potenți din oraș să susțină echipa”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger