Home » , » FOTBAL: Liviu Ciubotariu, despre posibilele adversare al SC Oțelul la barajul de promovare în Liga a III-a

FOTBAL: Liviu Ciubotariu, despre posibilele adversare al SC Oțelul la barajul de promovare în Liga a III-aVirtual câștigătoare a Ligii a IV-a Galați, Suporter Club Oțelul va juca la barajul de promovare în Liga a III-a cu una din campioanele județelor limitrofe. La Lider Sportiv, Pro FM Lider Fm, președintele Asociației Județene de Fotbnal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre posibilele adversare. ”În împrejurimile noastre sunt echipe foarte puternice. Ar fi de evitat SSC Farul Constanța. Altă echipă care e de evitat este echipa din Făurei, echipa lui Bănel Nicoliță, echipă cu jucători care au evoluat și la Liga a II-a. Metalul Buzău este o echipă foarte puternică, la Tulcea este un campionat cu două serii de Liga a IV-a cu play-off. este o echipă Delta Star, echipă de copii, carea ar fi favorită în Tulcea. Vasluiul ar ar fi  varianta ideală. Nu ne ducem spre Prahova, nu cred că e bine, eu aș prefera spre Moldova. Sezoanele trecute echipele di zonă care au câștigat barajul nu s-au înscris. Mai este și Vrancea. Cei de la CSM Focșani au făcut un amical cu Lieștiul și s-au impus 2-0, echipă foarte bună cu jucători de Liga a III-a și Liga a II-a”, a spus Liviu Ciubotariu. 

De altfel, ultimele trei campioane județene care au promovat în Liga a III-a au trecut la baraj de echipe din Vaslui. Sporting Liești a trecut în sezonul 2012-2013 de FC Gârceni, Metalosport a eliminat în sezonul 2014-2015 aceeași echipă FC Gârceni, iar Avântul Valea Mărului a trecut la precedenta ediție a barajului de Pajura Huși.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger