Home » , » FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Era un eveniment în fiecare localitate când juca Oțelul. Și în retur va fi la fel”

FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Era un eveniment în fiecare localitate când juca Oțelul. Și în retur va fi la fel”Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că venirea la Liga a IV-a a SC Oțelul a fost un plus pentru competiție, meciurile cu echipa suporterilor fiind un eveniment în localitățile în care juca Oțelul.  ”Era un eveniment în fiecare localitate când jucau cu Oțelul, toată lumea se pregătea de jocul cu Oțelul. Și în retur va fi la fel. Nu am auzit e conflicte între localnici și galeria Oțelului. Totul a fost ok. Vorbeau unii că galeria Oțelului va intra pe teren, nu am crezut asta și nu s-a întâmplat așa ceva să intre pe teren să facă probleme. Din punctul meu de vedere SC Oțelul a adus un plus campionatului, un plus de mediatizare. Mă bucur că am supus Adunării Generale și au fost acceptați în Liga a IV-a”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger