Home » , , » FOTBAL: Marius Humelnicu: ”Cred că e mai bine să o luăm de jos cu Metalosport și SC Oțelul””

FOTBAL: Marius Humelnicu: ”Cred că e mai bine să o luăm de jos cu Metalosport și SC Oțelul””

Înainte de începutul sezonului fotbalistic în presa sportivă au circulat știri legate de mutarea celor de la Berceni, Pâncota sau Astra Giurgiu la Galați. Despre mutarea echipelor de Liga a II-a, city-managerul municipiului, Marius Humelnicu a spus: ”A fost o discuție pe tema asta, având în vedere că avem golul de fotbal și că suporterii ar dori să vadă o echipă la un anumit nivel. La un moment dat a fost o discuție de principiu, dacă exista varianta să preluăm doar titlul de Liga a II-a. Au fost sincope din punct de vedere financiar, nu am dorit să plătim bani. Cred că e mai bine să o luăm de jos cu ambele echipe (Metalosport și SC Oțelul) în 1-2-3 ani să ajungă sus, dar să susținem și alte echipe.”  

Legat de mutarea Astrei Giurgiu la Galați, city-managerul a spus: ”Am vorbit cu domnul primar Ionuț Pucheanu. Din ce am sunat colegii a fost o discuție din luna mai să se mute echipa de la Giurgiu la Galați. Din punct de vedere legal nu putem să-i ajutăm, să finanțăm o societate de drept privat, nu e greu, nu putem”, a spus Marius Humelnicu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger