Home » , » FOTBAL: Paul Voicu: ”Selecții se fac în continuare și se vor face mult timp de acum în colo la Șoimii Dunăreni”

FOTBAL: Paul Voicu: ”Selecții se fac în continuare și se vor face mult timp de acum în colo la Șoimii Dunăreni”


Școala de Fotbal FC Șoimii Dunăreni organizează zilnic selecții și înscrieri pentru copiii născuți în anii 2008, 2009, 2010, 2011. Mai multe detalii despre selecții a oferit președintele școlii Paul Voicu, la Lider sportiv, Pro FM Lider FM:  ”Selecții se fac în continuare și se vor face mult timp de acum în colo la Șoimii Dunăreni. Așteptăm copii cu entuziasm de a face sport. Toți copii care doresc sunt așteptați la terenul nostru de la Școala Gimnazială numărul 22,  strada Zidarilor, nr: 5, în cartierul Micro 19 la capătul troleibuzului. Acolo vor găsi antrenorii noștri în fiecare zi de la ora 18.00 la 20.00. Pentru mai multe detalii ne pot găsi și pe pagina noastră de facebook FC Șoimii Dunăreni.”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger