Home » » FOTBAL: Prima înfrângere pentru lider în Liga a IV-a juniori

FOTBAL: Prima înfrângere pentru lider în Liga a IV-a juniori

În etapa a X-a din Liga a IV-a juniori, competiție ce se dispută în deschiderea meciurilor seniorilor din Liga a IV-a, liderul Muncitorul Ghidigeni a înregistrat prima înfrângere din acest sezon. Juniorii din Ghidigeni au jucat în etapa a X-a la Braniștea cu cei de la Unirea, iar gazdele s-au impus 2-1. Celelalte rezultate din etapa a X-a: Avântul Drăgănești-Gloria Ivești 1-5, Siretul Piscu-CSȘ Tecuci 0-1, SC Oțelul-Quantum Club Galați 2-1, Avântul Vânători-Zimbrul Slobozia Conachi 3-1. Rezultatele jocurilor Victoria Independența-Bujorii Târgu Bujor și Juventus Toflea-Viitorul Costache Negri au fost omologate 3-0 pentru gazde de  Comisia de Competiții AJF Galați.  

Muncitorul Ghidigeni conduce în Liga a IV-a juniori cu 27 de puncte din zece jocuri, CSȘ Tecuci este pe doi cu 24 de puncte din zece jocuri, Gloria Ivești ocupă locul trei cu 21 de puncte din zece jocuri iar SC Oțelul este pe patru cu 21 de puncte din nouă jocuri. 

Etapa a XI-a programează jocurile:   

Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești 
Zimbrul Slobozia Conachi-Unirea Braniștea 
Viitorul Costache Negri-Avântul Vânători
Quantum Club Galați-Juventus Toflea 
CSȘ Tecuci-SC Oțelul 
Bujorii Târgu Bujor-Siretul Piscu
Gloria Ivești-Victoria Independența. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger