Home » » FOTBAL: Quantum Club Galați a realizat scorul etapei a XI-a în Liga a IV-a

FOTBAL: Quantum Club Galați a realizat scorul etapei a XI-a în Liga a IV-aPrimul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, și-a disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a XI-a, etapă în care liderul, SC Oțelul, a stat, meciul de la Costache Negri a fost amânat la cererea gazdelor. În meciurile disputate Quantum Club Galați a realizat scorul etapei 8-1 la Galați cu nou promovata Siretul Piscu, Victoria Independența a obținut a șaptea victorie stagională 4-1 la CSȘ Tecuci, Zimbrul Slobozia Conachi a învins 4-1 Juventus Toflea, Avântul Vânători s-a impuis cu 3-1 la Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea a învins 2-0, pe teren propriu, Avântul Drăgănești iar Gloria Ivești s-a impus 6-2 pe terenul penultimei clasate Bujorii Târgu Bujor. 

Chiar și cu un meci în minus SC Oțelul conduce în Liga a IV-a cu 24 de puncte din opt jocuri, Victoria Independența ocupă locul doi cu 21 de puncte din 9 jocuri, podiumul este completat de Zimbrul Slobozia Conachi cu 19 puncte din nouă jocuri. În subsolul clasamentului Avântul Drăgănești este pe locul 12 cu 5 puncte din 9 jocuri, Bujorii Târgu Bujor este pe locul 13, penultimul, cu 4 puncte din 9 jocuri, iar ultimul loc este ocupat de CSȘ Tecuci cu 3 puncte din 9 jocuri. 

Etapa a X-a programează jocurile: Avântul Drăgănești-Gloria Ivești, Victoria Independența-Bujorii Târgu Bujor, Siretul Piscu-CSȘ Tecuci, SC Oțelul-Quantum Club Galați, Juventus Toflea-Viitorul Costache Negri, Avântul Vânători- Zimbrul Slobozia Conachi și Unirea Braniștea-Muncitorul Ghidigeni.      
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger