Home » , » FOTBAL: SC Oțelul deschide etapa a XII-a din Liga a IV-a

FOTBAL: SC Oțelul deschide etapa a XII-a din Liga a IV-aPrimul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, programează sâmbătă și duminică, 19-20 noiembrie, meciurile din etapa a 12-a.  Sâmbătă, sunt programate trei jocuri, de la ora 12.00, în deschiderea etapei liderul SC Oțelul va juca pe teren propriu, stadionul ”Siderurgistul”, cu echipa de pe penultimul loc Bujorii Târgu Bujor. Tot sâmbătă, de la ora 12.00, Juventus Toflea va juca cu CSȘ Tecuci, iar de la ora 14.00, Avântul Vânători va juca cu Quantum Club Galați. 

Meciurile de duminică se vor disputa de la ora 12.00, după programul: Avântul Drăgănești-Victoria Independența, Siretul Piscu-Gloria Ivești, Unirea Braniștea-Viitorul Costache Negri, Muncitorul Ghidigeni-Zimbrul Slobozia Conachi. 

SC Oțelul conduce cu maximum de puncte, 30, în Liga a IV-a, la șase puncte distanță de echipa de pe locul doi. Avântul Vânători este pe doi cu 24 de puncte din 10 jocuri, iar podiumul este completat de Victoria Independența cu 24 de puncte din 11 jocuri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger