Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga, despre victoria de la Tecuci: ”Pentru noi important a fost că am obținut cele trei puncte care ne consolidează primul loc”

FOTBAL: Sorin Haraga, despre victoria de la Tecuci: ”Pentru noi important a fost că am obținut cele trei puncte care ne consolidează primul loc”Președintele Suporter Club Oțelul, Sorin Haraga, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre victoria echipei sale din etapa a XI-a din Liga a IV-a de la Tecuci cu ultima clasată CSȘ Tecuci. ”Am întâlnit o echipă ambițioasă, tânără, cu jucători care au un anumit nivel. Meciul nu a fost ușor pentru noi ca evoluție. Am intrat cu 1-0 la pauză, am făcut 2-0, am primit gol pe final, apoi neam distanțat la două goluri. Pentru noi important a fost că am obținut cele trei puncte care ne consolidează primul loc”, a spus Sorin Haraga. 

SC Oțelul a obținut a zecea victorie din acest sezon 3-1 pe stadionul ”Municipal” din Tecuci, cu cei de la CS Școlar. După XI etape din Liga a IV-a SC Oțelul este lider cu 30 de puncte din 10 jocuri, 68 goluri marcate-6 încasate. În etapa a XII-a din Liga a IV-a SC Oțelul va juca pe teren propriu cu penultima clasată, Bujorii Târgu Bujor, 20 noiembrie.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger