Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Suntem în grafic ca și continuitate în rezultate și în clasament”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Suntem în grafic ca și continuitate în rezultate și în clasament”Președintele liderului din Liga a IV-a, Sorin Haraga, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că echipa pe care o conduce nu are emoții în cea ce privește câștigarea Ligii a IV-a, dar trebuie păstrată atenția în continuare pentru a evita surprizele neplăcute. ”Emoții nu avem dar trebuie să fim atenți, în fotbal se pot întâmpla multe. Suntem în grafic ca și continuitate în rezultate și în clasament. Sperăm ca la sfârșitul sezonului să fim să fim pe primul loc să jucăm barajul de promovare în Liga a III-a și să promovăm în Liga III-a”, a spus Sorin Haraga.

Cu o etapă înainte de finalul turului Ligii a IV-a SC Oțelul conduce cu 33 de puncte din 11 jocuri. În ultima etapă din tur SC Oțelul va juca la Ivești, cu Gloria, duminică, 27 noiembrie, de la ora 12.00. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger