Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu, despre mutarea Astrei Giurgiu la Galați: ”E loc pentru toată lumea, fiecare cu susținerea lui”

FOTBAL: Stelian Bordeianu, despre mutarea Astrei Giurgiu la Galați: ”E loc pentru toată lumea, fiecare cu susținerea lui”
Zvonul mutării echipei Astra Giurgiu la Galați au fost comentat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, de antrenorul Suporter Club Oțelul, Stelian Bordeianu: ”Doar ce am văzut la un post tv, am citit ceva într-un ziar electronic. Nu cred că ne-ar încurca cu nimic pe noi. Din punctul meu de vedere e destul de greu de realizat o astfel de mutare, dar dacă s-ar realiza nu ne împotrivim cu nimic. E loc pentru toată lumea, fiecare cu susținerea lui. Dacă am avut o echipă Oțelul și nu am putut să o ținem pe aia, nu știu cum am putea să ținem alta. În Galați au fost o echipa de Liga I, una de Liga a II-a și trei-patru de Liga a III-a.”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger