Home » » FOTBAL: Zorile Grivița, lider în Liga a V-a și după etapa a VIII-a

FOTBAL: Zorile Grivița, lider în Liga a V-a și după etapa a VIII-a
În cel de al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a, s-au disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a VIII-a. Liderul Zorile Grivița a jucat pe teren propriu cu Prutul Vlădești, echipă ce în urma cu câteva etape era lider în Liga a V-a.  Echipa din Grivița s-a impus cu 3-0 și se menține în fruntea Ligii a V-a și după etapa a VIII-a. 

Celelalte rezultate din etapa a VIII-a: Voința Cudalbi-Avântul Matca 6-0, Avântul Jorăști-ACS Lascăr Schela 5-0, Voința Cișmele-Inter Tudor Vladimirescu 3-0, Unirea hanu Conachi-Flacăra Pechea 2-1 și Foresta Șendreni-Mălina smârdan 0-1. 

Zorile Grivița conduce în Liga a V-a cu 17 puncte din opt jocuri, mălina Smârdan este pe locul doi cu 15 puncte din șase jocuri, Voința Cudalbi este pe trei cu 13 puncte din opt jocuri iar Unirea Hanu Conachi ocupă locul patru cu 13 puncte din 7 jocuri. 

Etapa a IX-a este programată să se dispute duminică, 6 noiembrie după programul: ACS Lascăr Schela-Voința Cudalbi, Inter Tudor Vladimirescu-Avântul Matca, Mălina Smârdan-Avântul Jorăști, Flacăra Pechea-Voința  Cișmele, Zorile Grivița-Unirea Hanu Conachi și Prutul Vlădești-Foresta Șendreni.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger