Home » » FUTSAL: United joacă pe terenul vicecampionilor pentru păstrarea poziției de Lider în Liga I

FUTSAL: United joacă pe terenul vicecampionilor pentru păstrarea poziției de Lider în Liga IFinal de tur cu program infernal pentru liderul Ligii I. După victoria de pe teren propriu cu Spicom Sfântu Gheorghe, United va încheia turul cu două meciuri în care va întâlni finalistele ediției trecute a Ligii I, City us Târgu Mureș-campioana și Informatica Timișoara-vicecampioana. 

Prima dată, duminică, 6 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara, liderul va juca vicecampionii Informatica Timișoara. United conduce în Liga I cu 22 de puncte din opt jocuri, șapte victorii, o remiză, fără înfrângere, singura echipă din Liga I care nu a pierdut în acest sezon. Informatica Timișoara este pe cinci în Liga I cu 13 puncte din șapte jocuri, patru victorii, o remiză, două înfrângeri.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger