Home » , , » HANDBAL: CSU Danubius a încheiat anul cu o victorie

HANDBAL: CSU Danubius a încheiat anul cu o victorieEchipa feminină de handbal CSU Danubius a încheiat anul cu o victorie. În etapa a XI-a din Liga Națională echipa gălățeană s-a impus 26-24 (11-13) în duelul cu CSM Bistrița, o altă echipă nou promovată în prima ligă. 

Cea mai bună marcatoare de la CSU Danubius a fost Elena Livrinikj cu șapte goluri. Celelalte marcatoare de la Danubius au fost: Iulia Artean și Mădălina Conache câte patru goluri, Dajana Jovanovska, Ștefania Florea, câte trei goluri, Andrea Chiricuță două goluri, Nicoleta Vlad, Andreea Taivan, Cosmina Cozma, câte un gol.  

Cu două etape înainte de finalul turului în Liga națională feminină CSU Danubiuas este pe locul 11 în clasament cu 11 puncte din 11 jocuri, 4 victorii, 7 înfrângeri. Până la finalul turului CSU Danubius maia re de jucat un singur meci în etapa a XII-a, 8 ianuarie 2017, la Slobozia cu Unirea. În ultima etapă din tur CSU Danubius stă. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger