Home » , » HANDBAL: Echipele CSU Galați joacă în cuplaj la ”Polivalentă”

HANDBAL: Echipele CSU Galați joacă în cuplaj la ”Polivalentă”Cele două echipe de handbal de la CSU Galați vor juca sâmbătă, 5 noiembrie, în cuplaj la Sala sporturilor ”Dunărea”. Cuplajul va fi deschis de la ora 13.30 cu jocul din Divizia A masculină dintre CSU Galați și CSM 2 București, meci ce contează pentru etapa a VII-a. CSU Galați este șapte înaintea etapei cu 6 puncte din 5 jocuri, iar echipa secundă a celor de la CSM este pe locul doi cu 12 puncte din 5 jocuri. 

Cuplajul va continua de la ora 16.00, cu jocul din Liga Națională feminină dintre CSU Danubius și HCM Râmnicu Vâlcea, meci din etapa a IX-a. Fetele de la Danubius sunt pe locul 12 în LN cu cinci puncte din opt jocuri iar echipa din Râmnicu Vâlcea este pe șase cu 13 puncte. Meciul din Sala Sporturilor ”Dunărea” va fi transmis în dierct de TVR 1.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger