Home » , , » HOCHEI: Două meciuri cu miză dublă la Miercurea Ciuc pentru Dunărea

HOCHEI: Două meciuri cu miză dublă la Miercurea Ciuc pentru DunăreaDupă câteva zile de pauză competițională de la victoria cu HK Belgrad, din Liga Mol, hocheiștii de la Dunărea vor susține joi și vineri, 17-18 noiembrie, de la ora 18.30, două meciuri cu miză dublă la Miercurea Ciuc. Cele două jocuri de la Miercurea Ciuc vor conta pentru atât pentru Campionatul Național cât și Liga Mol. 

Jocurile de la Miercurea Ciuc sunt importante pentru gălățeni în încercarea lor de a prinde ultimul loc de play-off în Liga Mol și pentru a consolida prezența în play-of-ul Campionatului Național de Seniori. 

Cele două jocuri de la Miercurea Ciuc sunt abordate de Dunărea de pe locul patru în campionatul Național cu 23 de puncte din 14 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul trei, Progym Gheorgheni, harghitenii au și două meciuri în plus disputate. În Liga Mol Dunărea este pe locul nouă, primul sub locurile de play-off, cu cu 21 de puncte din 19 jocuri. Gazdele jocurilor de la Miercurea Ciuc sunt pe locul secund în campionat, 26 de puncte, 13 jocuri, iar în Liga Mol, sunt pe locul 10, penultimul, cu 11 puncte din 19 jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger