Home » , , » HOCHEI: Două meciuri la Galați cu Corona Brașov pentru gladiatori

HOCHEI: Două meciuri la Galați cu Corona Brașov pentru gladiatoriJuniorii sub 16 ani de la Dunărea, ”gladiatorii”, vicecampionii ediției trecute ai categoriei de vârstă, vor juca sâmbătă și duminică două meciuri pe teren propriu, în etapa a III-a din Campionatul Juniorilor II (sub 16 ani). După debutul de la Gheorgheni, unde au câștigat un meci și au pierdut unul, ambele meciuri finalizate după prelugiri, și cele două victorii cu Steaua Rangers Husky București, echipa pregătită de Cristi Munteanu va juca în acest final de săptămână, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 14.30, și duminică, 13 noiembrie, de la ora 11.30, la Galați, Patinoarul ”Dunărea”, două meciuri cu cei de la Corona Brașov. 

După două etape din actuala ediție a Campionatului Juniorilor sub 16 ani Dunărea este pe locul doi cu 9 puncte din patru jocuri, în timp ce echipa din Brașov este pe locul trei cu șase puncte, dar din două jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger