Home » , » HOCHEI: Dunărea a coborât două locuri în Campionatul Național după cele două jocuri de la Gheorgheni

HOCHEI: Dunărea a coborât două locuri în Campionatul Național după cele două jocuri de la GheorgheniEchipa de hochei a clubului Dunărea a susținut la mijlocul săptămânii, la Gheorgheni, meciurile din etapa a II-a, returul I, din Campionatul Național de Seniori. Gălățenii au pierdut cele două jocuri cu Progym 1-8 (1-1, 0-2, 0-5) și 5-6 (1-1, 1-1, 3-4) și au coborât de pe locul doi pe patru în clasamentul la zi din campionatul național de seniori,.

În 14 jocuri Dunărea a acumulat 23 de puncte, 7 victorii de trei puncte, o victorie de două puncte, 6 înfrângeri, 87 goluri marcate -71 încasate. Locul 3 în CN este ocupat de Progym Gheorgheni cu același număr de puncte, 23, dar cu două jocuri mai mult decât Dunărea, 94 goluri marcate-68 încasate. Corona Brașov conduce în campionatul intern cu 41 de puncte din 15 jocuri, iar SC Miercurea Ciuc este pe doi cu 26 de puncte din 13 jocuri. Prima echipă în afara locurilor de play-off este Steaua, locul cinci, 10 puncte, 14 jocuri, iar Sportul închide clasamentul fără punct.   

Următoarele meciuri în Campionatul Național pentru Dunărea sunt programate joi-vineri, 17-18 noiembrie, la Miercurea Ciuc, cu Sport Club, jocuri ce vor conta și pentru Liga Mol.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger