Home » , , » HOCHEI: Dunărea se îndepărtează de play-off după 2-6 la Belgrad

HOCHEI: Dunărea se îndepărtează de play-off după 2-6 la BelgradHocheiștii de la Dunărea au pierdut primul meci din seria celor trei programate în această perioadă importante pentru ultimul loc care asigură prezența în play-off. Gălățenii au cedat 2-6 (1-1, 1-3, 0-2) jocul din Serbia cu cei de la HK Belgrad, cealaltă echipă aflată la sezonul de debut în Liga Mol.   

Dunărea a marcat prima în meciul de la Belgrad prin Adrian Irimia, în minutul 3, ajutat de Pal Zoltan și Alexandru Cristian Munteanu.  La prima pauză s-a intrat la egalitate 1-1 după ce gazdele au egalat în minutul 11. În partea secundă sârbii s-au impus cu 3-1. Singurul gol al gălățenilor a fost marcat de același Adrian Irimia ajutat și de această dată de Pal Zoltan la scorul 4-1 pentru gazde. Ultima treime s-a încheiat 2-0 pentru gazde golurile au fost marcate de sârbi în ultimele minute.  

Dunărea: 

Portari: Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa

Linia a I-a: Botond Flinta, Erik Bednar-Robert Krajci-Mihaly Ede, Rusnak Ondrej

Linia a II-a: Timur Rasulov, Attila Goga-Szocs Szabolcs-Vitali Donika, Lorincz Levente

Linia a III-a: Hildebrand Szabolcs, Nandor Tamas-Pal Zoltan-Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu

Linia a IV-a: Pal Zsombor, Bogdan Neagoș

Antrenor: Marius Trandafir


Pentru Dunărea urmează două meciuri în Ungaria. Prima dată luni, 28 noiembrie Dunărea va juca la Székesfehérvár cu echipa care ocupă ultimul loc de play-off din Liga Mol Fehervari Titanok. Echipa din Ungaria este pe locul opt cu 28 de puncte în timp ce Dunărea este pe nouă cu patru puncte mai puțin dar și două jocuri în plus.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger