Home » , , » HOCHEI: Gladiators Dunărea se întoarce cu o victorie din Polonia de la CJHL

HOCHEI: Gladiators Dunărea se întoarce cu o victorie din Polonia de la CJHLEchipa de juniori sub 16 ani Gladiators Dunărea Galați a susținut la finalul săptămânii trecute, în Polonia, la Sanok, meciurile din cel de al doilea turneu din Carpathian Junior Hockey League (CJHL). Gladiatorii au obținut o victorie în Polonia și au încheiat turneul pe locul cinci.Victoria a fost obținută în chiar meciul de deschidere al turneului 7-6 cu slovacii de la  MŠKM Trbisov. 

Celelalte rezultate înregistrate de Gladiators Dunărea în Polonia: 0-8 cu DebMIs Select, Ungaria, 1-3 cu HK Mládež Michalovce, Slovacia, 0-6 cu HK „Halické Levy“ Novojavorivsk, Ucriana, și 2-3 cu STS Sanok. 

După două turnee din CJHL Gladiators Dunărea ocupă locul șase în clasament cu trei puncte din zece jocuri. Turneul trei din CJHL va avea loc între 10 și 12 februarie 2017 în Ucraina, la  Novoiavorivsk. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger