Home » , , » HOCHEI: Luni și marți, dublă cu ”lupii” în Campionat și Liga Mol

HOCHEI: Luni și marți, dublă cu ”lupii” în Campionat și Liga MolDupă dubla de la Miercurea Ciuc, cu Sport Club, din Campionatul Național și Liga Mol, hocheiștii de la Dunărea vor susține alte două meciuri cu miză dublă, Campionat și Liga Mol. Luni și marți, de la ora 18.00, la Galați, Patinoarul ”Dunărea”, gălățenii vor juca cu liderul din Campionatul Național, Corona Wolves Brașov, în penultima etapă a returului I pentru Dunărea. 

Înainte de duelul cu ”lupii” Dunărea este pe locul patru în Campionatul Național cu 26 de puncte din 16 jocuri, în timp ce brașovenii conduc în competiția internă cu 41 de puncte din 15 jocuri. În Liga Mol, cealaltă competiție pentru care vor conta cele două jocuri Dunărea este pe locul nouă, primul sub locurile care asigură prezenta în play-off, cu 24 de puncte din 21 de jocuri, la două puncte, și un joc în plus, față de echipa de pe locul opt Fehervari Titanok, în timp ce ”lupii” sunt pe locul patru cu 35 de puncte din 21 de jocuri. 

În acest sezon Dunărea și Corona s-au întâlnit de două, la Brașov, meciuri ce au contat pentru Campionatul Național și Liga Mol, iar ”lupii” s-au impus 6 - 4 (3-1, 2-1, 1-2) și 12 - 4 (2-2, 4-0, 6-2).
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger