Home » , , » HOCHEI: Phil Bushnacher, jucătorul săptămânii în Liga Mol

HOCHEI: Phil Bushnacher, jucătorul săptămânii în Liga Mol


Evoluția din cele două jocuri de la finalul săptămânii trecute din Liga Mol, în meciurile câștigate de Dunărea cu Fehérvári Titánok 7-5 (1-1, 5-2, 1-2) și Dunaújvárosi Acélbiká 4-3  (1-2, 1-1, 1-0, 1-0) i-a adus americanului de la Dunărea Phil Bushnacher, titlul de jucătorul săptămânii în Liga Mol, conform Federației Maghiare de Hochei prin intermediul www.jegkorongszovetseg.hu.  

În cele două jocuri de la finalul săptămânii trecute Phil Bushbacher a marcat patru goluri, două cu Fehérvári Titánok două cu Dunaújvárosi Acélbiká, unul dintre ele fiind chiar golul victoriei, și a oferit o pasă decisivă.   

Altfel, www.jegkorongszovetseg.hu găzduiește și un interviu cu atacantul de 26 de ani de la Dunărea ce poate fi văzut aici. Următoarele meciuri pentru Dunărea în Liga Mol sunt programate la finalul săptămânii viitoare, 11-12 noimebrie, de la ora 18.00, cu DVTK Jegesmedvék Miskolci și HK Belgrad.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger