Home » » RUGBY: RCM Galați a încheiat turul cu o înfrângere cu punct bonus

RUGBY: RCM Galați a încheiat turul cu o înfrângere cu punct bonus

În Divizia Națională de Seniori, liga secundă, s-au disputat meciurile din ultima etapă a turului. RCM Galați a jucat în ultima etapă a turului pe teren propriu cu RC Bârlad. La fel ca în celelalte meciuri disputate din tur gălățenii au pierdut și au încheiat prima parte a campionatului în partea de jos a clasamentului. 

Jocul cu RC Bârlad a fost pierdut de RCM Galați 14-21, gălățenii au câștigat punctul bonus defensiv în jocul din ultima etapă a turului ca urmare a înfrângerii la șapte puncte. Punctele gălățenilor au fost realizate de: Costel Ciobotaru și Alexandru Șișcan câte un eseu, iar Ionuț Cosmiuc a transformat cele două încercări.

Rugby Club Municipal Galați a încheiat turul actualei ediții a Diviziei Naționale de Seniori pe locul șapte, penultimul, cu opt puncte din șapte jocuri, patru puncte bonus, o victorie-șase înfrângeri, esaveraj 91-174. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger