Home » » RUGBY: RCM Galați a pierdut la Suceava, în penultima etapă a turului

RUGBY: RCM Galați a pierdut la Suceava, în penultima etapă a turuluiÎn penultima etapă din turul Diviziei naționale de Seniori Rugby Club Municipal Galați a jucat la Suceava, cu cei de la CSM Bucovina, în etapa a VI-a din liga secundă. La fel ca în precedentele deplasări din acest sezon RCM Galați a pierdut jocul de la Suceava 18-29. 

Punctele gălățenilor au fost realizate de Gabriel Partenie, eseu și o transformare a unei lovituri de pedeapsă, Ionuț Cosmiuc ,o transformare și o lovitură de pedeapsă, și Marius Stanciu un eseu.   

După șase etape din Divizia Națională de Seniori RCM Galați este pe locul șapte, penultimul, în clasament cu cinci puncte din șase jocuri, o victorie, cinci înfrângeri, 77 puncte marcate-153 încasate, trei puncte bonus. 

În ultima etapă din tur RCM Galați va juca pe teren propriu, stadionul ”Municipal”, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 14.00, cu RC Bârlad.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger