Home » » VOLEI: Arcada joacă miercuri în ”Polivalentă” cu Unirea Dej

VOLEI: Arcada joacă miercuri în ”Polivalentă” cu Unirea DejÎn penultima etapă din turul sezonului regulat al Diviziei A1 echipa masculină de volei Arcada va juca pe teren propriu, Sala Sporturilor ”Dunărea” cu Unirea Dej. Înaintea jocului de miercuri, 30 noiembrie, de la ora 17.00, cu clujenii Arcada este în grupul de trei echipe care conduc Divizia A1 cu 22 de puncte din nouă jocuri, în timp ce echipa din Dej este pe locul zece, din 12, cu șapte puncte din nouă jocuri. 

Jocul de miercuri va fi arbitrat de Crisitan Oatu, din Piatra Neamț, arbitru A1 și Lică Sofron, din Piatra Neamț, arbitru A2. Meciul cu Unirea Dej este primul pe care gălățenii îl susțin pe teren propriu în această săptămână vineri, 2 decembrie, de la ora 17.00, Arcada va încheia turul cu cealaltă echipă din Cluj din Divizia A1, Universitatea Cluj-Napoca.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger