Home » , » BASCHET: 823 de jucării strânse de clubul Phoenix în cadrul campaniei “O jucărie, un zâmbet”

BASCHET: 823 de jucării strânse de clubul Phoenix în cadrul campaniei “O jucărie, un zâmbet”
Prin intermediul unui comunicat de presă clubul Phoenix ne anunță numărul jucăriilor strânse în cadrul acțiunii de sâmbătă “O jucărie, un zâmbet”. 

”Clubul Sportiv Phoenix Galați dorește să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat în Campania “O jucărie, un zâmbet”. Facem precizarea că în urma eforturilor depuse de către oamenii care au sărit în ajutor s-au strâns 823 de jucării. Toate vor fi direcționate către copiii nevoiași. De altfel, acțiunea a început deja la cuplajul de săptămâna trecută, când peste 30 de copii de la Fundația Familia au primit în dar jucării de pluș.

Ținem să le mulțumim pe această cale tuturor spectatorilor de la meciurile din 3 Decembrie, tuturor celor care au făcut donații și în afara evenimentului. De asemenea, vă invităm sâmbătă, 10.12.2016, cu începere de la ora 19.00, la partida Phoenix – BCM U Pitești, la Sala Sporturilor “Dunărea”, cu intrarea liberă, se arată în comunicatul clubului Phoenix.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger