Home » , » BASCHET: Băieții de la Phoenix au pierdut jocul de pe terenul vicecampionilor

BASCHET: Băieții de la Phoenix au pierdut jocul de pe terenul vicecampionilorEchipa masculină a clubului Phoenix a pierdut ultimul meci din deplasare din acest an. Gălățenii au jucat în etapa a XIII-a din LNBM la Târgu Mureș cu vicecampioana Mureș Târgu Mureș și au pierdut jocul cu reprezentanta României în EuroCup 94-77.

Chiar dacă au început meciul cu un parțial 7-0, și s-au aflat la conducere în mai multe momente 9-4, 11-6, gălățenii au cedat sfertul inaugural 20-17. Sfertul secund a fost câștigat de gazde 17-11 astfel că la pauza mare Mureș Târgu Mureș avea un avantaj de nouă puncte, 37-28. Deficitul de nouă lungimi a fost recuperat de băieții de la Phoenix la jumătatea sfertului trei, încheiat 28-26 pentru Phoenix, după care gălățenii au trecut în avantaj 45-46 cu 4.22 înainte de finalul sfertului, prin intermediul unei aruncări de trei puncte marcate de Adrian Guțoaia, apoi 47-50 când mai erau 3.36 minute din a treia secvență, după un coș de două puncte marcat de Adrian Guțoaia. Până în finalul sfertului trei Mureșul a egalat și s-a instalat la conducere astfel că înainte de ultimul sfert al jocului gazdele conduceau cu 63-56. Ultima parte a jocului, sfertul patru, s-a încheiat 31-21 pentru gazde astfel că la final Mureș Târgu Mureș s-a impus 94-77.    

Cei mai bun marcatori ai jocului au fost căpitanul de la Phoenix Milos Pesic, jucător ce a evoluat 39.33 din cele 40 de minute ale jocului și Milos Bojovic, ambii cu câte 21 de puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Adrian Guțoaia 12 punte (3x3), Anthony Gugino 8 puncte, Cătălin Vlaicu 7 puncte, Jamel Waters 6 puncte și Drew Brandon 2 puncte. 

După meciul de la Târgu Mureș Phoenix este pe locul 9 în LNBM cu 16 puncte din 12 jocuri, 4-8, victorii-înfrângeri. Pentru Phoenix urmează meciul de pe teren propriu cu Municipal Olimpic Baia Mare, vineri, 23 decembrie, ora 18.00.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger