Home » , » BASCHET: Băieții de la Phoenix joacă cu campioana în ultima etapă a turului LNBM

BASCHET: Băieții de la Phoenix joacă cu campioana în ultima etapă a turului LNBMÎn al doilea meci al cuplajului Phoenix de sâmbătă, 3 decembrie, de la Sala Sporturilor ”Dunărea” echipa de băieți a clubului gălățean va juca în etapa a XI-a din LNBM, ultima din tur. De la ora 19.00, după meciul fetelor cu ICIM Arad, băieții pregătiți de Florin Nini vor juca cu campioana, reprezentanta României în Basketball Champions League, CSM CSU Oradea. 

Înaintea ultimei etape din tur Phoenix este pe locul zece în LNBM cu 11 puncte obținute după două victorii și șapte înfrângeri, în timp ce campionii sunt pe locul patru cu 15 puncte din 6 victorii-3 înfrângeri. 

La cuplajul de sâmbătă clubul Phoenix organizează o nouă ediție a campaniei ”O jucărie, un zâmbet”. Spectatorii sunt așteptați să vină la sală cu o jucărie pe care să o arunce în  teren la semnalul crainicului. Jucăriile vor fi donate copiilor Fundației Familia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger