Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut la limită cu vilceliderul

BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut la limită cu vilceliderulEchipa feminină a clubului Phoenix a fost aproape de o nouă surpriză în LNBF. Fetele pregătite de Eugenio Rodrigues au pierdut la o posesie, 82-84 (23-21, 20-24, 21-25, 18-14) ultimul meci din acest an cu Olimpia CSU Brașov, viceliderul LNBF. Oaspetele și-au asigurat victoria cu 14 secunde înainte de final, prin intermediul uneia aruncări de două puncte marcate de  Biljana Pesovic, la scorul 82-82. Înainte ca echipa din Brașov să se desprindă în câștigătoare la 82-82 Phoenix a avut un coș de două puncte anulat de comisarul partidei! 

Pentru Phoenix cea mai bună marcatoare a fost Janette Jackson cu 18 puncte (4x3). Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost: Shanice Steenholdt 17 p, Erica Covile 16p, Kathie Ruthan 16p (4x3), Romina Filip 10p, Alexandra Dumitrache 5p.

După 14 jocuri disputate din actuala ediție a LNBM Phoenix este pe locul cinci cu 21 de puncte, 7 victorii-7 înfrângeri. Pentru Phoenix urmează meciurile din Cupa României cu Baschet Teleorman Alexandria, 4 ianuarie, la Alexandria, 8 ianuarie, la Galați.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger