Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix debutează sâmbătă în retur

BASCHET: Fetele de la Phoenix debutează sâmbătă în returEchipa de fete a clubului Phoenix va susține sâmbătă, 3 decembrie, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, primul meci din returul actualei ediții a Ligii Naționale. De la ora 17.00, în primul meci al cuplajului de sâmbătă, de la ora 19.00, va juca echipa masculină, fetele vor juca cu vecina de clasament ICIM Arad. 

Phoenix a încheiat priam parte a sezonului, turul, pe locul cinci cu 5-4, victorii-înfrângeri, 14 puncte, poziție de pe care la finalul sezonului regulat. ICIM Arad prima adversară din retur a gălățenilor a terminat turul pe locul șase cu 12 puncte, 3-6, victorii-înfrângeri. În tur, la Arad, Phoenix s-a impus 76-73. 

La cuplajul de sâmbătă clubul Phoenix organizează o nouă ediție a campaniei ”O jucărie, un zâmbet”. Spectatorii sunt așteptați să vină la sală cu o jucărie pe care să o arunce în  teren la semnalul crainicului. Jucăriile vor fi donate copiilor Fundației Familia. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger