Home » , , » BASCHET: Florin Atanasiu: ”Avem lupta noastră pentru intrarea în play-off cu cei de la Craiova”

BASCHET: Florin Atanasiu: ”Avem lupta noastră pentru intrarea în play-off cu cei de la Craiova”

sursa foto: facebook/Phoenix Galati

La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, team managerul echipei masculine a clubului Phoenix,. Florin Atanasiu, a declarat că Phoenix se luptă cu SCM Craiova pentru accederea în play-off.  ”Avem lupta noastră pentru intrarea în play-off cu cei de la  Craiova, echipă care a făcut multe schimbări în lot. Au mai luat doi jucători Cătălin Burlacu și Darius Hargrove. Cu ei ne vom bate pentru accederea în play-off. Meciul retur cu Craiova îl vom avea acasă, în etapa a XVI-a”, a spus Florin Atanasiu. 

După ce au disputat meciurile din prima parte a sezonului regulat LNBM, turul, Phoenix și SCM Craiova sunt la egalitate de puncte. În cele zece jocuri disputate cele două echipe au acumulat 13 puncte, 3-7, victorii-înfrângeri. Înaintea primei etape din retur Phoenix este pe locul nouă iar Craiova ocupă locul opt. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger