Home » , » BASCHET: Phoenix începe sâmbătă returul LNBM

BASCHET: Phoenix începe sâmbătă returul LNBMDupă victoria cu campioana CSM CSU Oradea, din ultima etapă a turului, echipa de băieți a clubului Phoenix va trece imediat la meciurile din retur. Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea” băieții lui Florin  Nini vor juca primul meci din returul LNBM cu cei de la BCMU Pitești. 

Phoenix a încheiat turul LNBM pe locul nouă cu un bilanț 3-7, 13 puncte, la egalitate cu principala adversară pentru ul loc în play-off SCMU Craiova. BCMU Pitești adversara din prima etapă a returului este pe locul cinci în LNBM, după meciurile din tur, cu 15 puncte, 6-4 victorii-înfrângeri. Meciul tur, de la Pitești, a fost pierdut de Phoenix 49-75. 

Pe lângă meciul cu BCMU Pitești, în acest an, Phoenix va mai susține alte două meciuri 18 decembrie, la Târgu Mureș, cu BC Mureș, și 28 decembrie, la Galați, cu BC Olimpic Baia Mare.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger