Home » , » BASCHET: Phoenix a încheiat anul cu un recital ofensiv. Victorie 102-57 cu Baia Mare

BASCHET: Phoenix a încheiat anul cu un recital ofensiv. Victorie 102-57 cu Baia MareEchipa masculină a clubului Phoenix a încheiat anul cu un recital ofensiv. În etapa a XIV-a din LNBM echipa pregătită de Florin Nini a învins 102-57 Olimpic Municipal Baia Mare. Pe sferturi victoria categorică a gălățenilor a fost 30-16, 36-8, 24-16, 12-17. 

Cel mai bun jucător al meciului a fost Milos Bojovic cu 23 de puncte, marcate în 16.29 minute cât a evoluat pentru Phoenix  pe parchetul Sălii Sporturilor. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Cătălin Vlaicu 16 puncte, Drew Brandon și Adrian Guțoaia câte 14 puncte, Anthony Gugino 12 puncte, Andrei Vizitiu 8 puncte, Jamel Waters și Robert Bolobiță câte 4 puncte, Bela Szabolcs Forreiter 3 puncte, Andrei Petică și Milos Pesic câte două puncte. De altfel din rotația folosită de Florin Nini un singur jucător, Cristian badea nu a marcat în jocul de azi. 

Victoria cu Olimpic Baia Mare a fost a cincea în acest sezon pentru Phoenix iar în clasamentul LNBM gălățenii au urcat pe locul opt cu 18 puncte din 13 jocuri, 5-8. Următorul meci pentru Phoenix este programat în etapa a XV-a pe terenul celor de la CSU Sibiu.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger