Home » , » BASCHET: Phoenix s-a despărțit de Milan Milovanovic!

BASCHET: Phoenix s-a despărțit de Milan Milovanovic!Prin intermediul unui comunicat de presă Clubul Sportiv Phoenix Galați anunță rezilierea contractului cu jucătorul Milan Milovanovic. Cele două părți s-au despărțit pe cale amiabilă. Florin Nini, antrenorul echipei masculine de seniori, regretă plecarea lui Milovanovic și speră ca pivotul sârb să facă o figură frumoasă la noua sa echipă.

“Ca antrenor niciodată nu poți să te bucuri când pleacă un jucător de la echipă. Am decis de comun acord că e mai bine atât pentru el, cât și pentru club să plece să joace în altă parte. A primit o ofertă de la o echipă puternică, aici nu s-a putut adapta cum ne-am fi dorit cu toții, așa că cea mai bună soluție a fost să reziliem pe cale amiabilă. Îi urez mult success în continuare, știu că e un jucător valoros și că poate să-și dovedească toate calitățile la noul său club”,  a spus Florin Nini.

Milan Milovanovic a fost legitimat în această vară la CS Phoenix Galați. În urma reziliereii lui Milovanovic, Phoenix are în continuare 5 jucători străini în lot. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger