Home » , » BASCHET: Phoenix a zdrobit Piteștiul în prima etapă din retur

BASCHET: Phoenix a zdrobit Piteștiul în prima etapă din returCampioanele, sau fostele campioane, cad pe capete la Galați. După victoria cu campionii en-titre de la CSM CSU Oradea, a venit rândul campioanei din 2000, BCMU Pitești, să fie răpusă de spaima granzilor. În prima etapă din returul LNBM Phoenix a obținut o victorie categorică 95-73 cu cei de la BCMU Pitești. 

Phoenix a intrat bine în meci și a câștigat primul sfert 21-14, după un început foarte bund e meci, gălățenii au deschis meciul cu un parțial 7-1. La acest scor antrenorul oaspeților, Hristu Sapera, a solicitat primul timp de odihnă al meciului însă evoluția bună a gălățenilor nu a putut fi oprită. Sfertul secund a debutat cu un coș de afară marcat de Andei Petică, prin intermediul căruia gazdele s-au desprins la 26-18. Același Andrei Petică  a mai marcat de două ori și a majorat diferența la 35-24. Phoenix a continuat prestația solidă în ofensivă iar cu 3.19 înainte de final, după ce Milos Pesic a desprins echipa la 44-29, oaspeții solicită al doilea timp de odihnă. Sfertul secund a fost câștigat de Phoenix 34-20 astfel că la pauza mare gălățenii au intrat cu un avantaj de 21 de puncte. În sfertul trei, încheiat 22-15 pentru gălățeni s-a înregistrat și cea mai mare diferență de puncte din acest meci. Cu 1.49 înainte de final Drew Brandon a marcat de trei puncte iar tabela a înregistrat 75-47 diferență de puncte cu care s-a încheiat sfertul după două libere transformate de căpitanul Milos Pesic. În ultima parte a jocului oaspeții s-au impus 24-18. În ultima parte a jocului antrenorul Florin Nini a a folosit întreaga rotație avută la dispoziție. 

Cel mai bun marcator al jocului a fost Milos Bojovic cu 24 de puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenxi au fost: Drew Brandon 18 puncte, și 10 recuperări ”double-double”, Milos Pesic 14 p, Anthony Gugino 12 p, Andrei Petică 8p, Adrian Guțoaia 6p, Iosif Pârlog 5p, Milan Milovanovic 4p, Andrei Vizitiu și Robert Bolobiță câte două puncte.       
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger