Home » , , » BASCHET: Silviu Șoimu: ”Cred că echipa de băieți Phoenix este cea mai antrenată echipă de la Sala Sporturilor”

BASCHET: Silviu Șoimu: ”Cred că echipa de băieți Phoenix este cea mai antrenată echipă de la Sala Sporturilor”Administratorul Sălii Sporturilor Dunărea, Silviu Șoimu, omul care este zi de zi lângă echipele gălățene care își desfășoară activitatea la sală, a făcut, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, o scurtă descriere a parcursului echipelor până acum. Despre Phoenix a spus: ”Băieții au început ezitant campionatul. Dar după victoria de la Baia Mare si înfrângerile foarte foarte disputate cu Steaua și U Cluj, le acord șanse foarte mari de reușită. Băieții noștri sunt conduși de profesorul Florin Nini, îi văd zilnic cum se antrenează, cred că este cea mai antrenată echipă dintre cele care se antrenează la sală. Probabil fiind foarte mulți jucători noi la echipă a fost mai greu în prima parte a campionatului. Acum văd un retur în care echipa va sălta ultimele 4-5 locuri în clasament.”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger