Home » » FOTBAL: Viorel Tănase: ”A fost un eveniment plăcut în care ne-am readus aminte de lucrurile frumoase și mai puțin frumoase”

FOTBAL: Viorel Tănase: ”A fost un eveniment plăcut în care ne-am readus aminte de lucrurile frumoase și mai puțin frumoase”La Lider Sportiv 131, Pro FM Lider FM, legenda roș-alb-albastră Viorel Tănase a vorbit despre evenimentul de la finele săptămânii trecute de la ”Polivalentă”, unde fotele glorii de la Oțelul și Dunărea s-au reîntâlnit în cadrul unui eveniment ce devine tradiție la Galați. ”Felicit organizatorii, și aici mă refer la domnul Comșa, în fiecare an a ținut să ne reîntâlnim cu resurse proprii financiare, îl felicit că face asta în fiecare an.  A fost un eveniment plăcut în care ne-am readus aminte de lucrurile frumoase și mai puțin frumoase. Întotdeauna este plăcută revederea. Pentru mine pe teren nu a fost greu pentru că nu am putut evolua, am avut ceva probleme la genunchi. A fost mai greu pe teren, decât întâlnirea de după, vârsta a trecut peste noi, kilogramele s-au adunat. A fost un eveniment frumos în primul rând prin revederea cu foștii colegi, asta nu face decât să mă bucure evenimentul”, a spus Viorel Tănase.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger