Home » , » FOTBAL: Viorel Tănase: ”Mă așteptam la parcursul din tur al SC Oțelul”

FOTBAL: Viorel Tănase: ”Mă așteptam la parcursul din tur al SC Oțelul”Legenda roș-alb-albastră Viorel Tănase, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că se aștepta ca echipa suporterilor să domine campionatul Ligii a IV-a. ”Mă așteptam la parcursul din tur la selecția făcută de Stelică (Bordeianu) și (Sorin) Haraga. Țin să-i felicit pe acești doi foști colegi ai mei. Nu a fost ușor, știu ce înseamnă să lucrezi la acest nivel, nu am antrenat la Liga a IV-a dar știu despre ce este vorba. Echipa, valoric, este peste tot ce înseamnă campionatul Ligii a IV-a”, a spus Viorel Tănase.

Altfel, după ce a disputat 12, din cele 13 jocuri din tur, restanța cu Viitorul Costache Negri se va disputa în deschiderea sezonului de primăvară,  SC Oțelul conduce în Liga a IV-a cu 36 de puncte, 12 victorii, 85 goluri marcate-7 încasate. Principala urmăritoare a SC Oțelul este Avântul Vânători, echipa de pe locul doi cu 33 de puncte din 13 jocuri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger