Home » » FUTSAL: Etapă de pauză pentru United în Liga I. Tineretul joacă la Călărași

FUTSAL: Etapă de pauză pentru United în Liga I. Tineretul joacă la Călărași

În Liga I de futsal sunt programate între 3 și 4 decembrie meciurile din etapa a XIV-a, a doua din retur. Liderul ligii United va sta în etapa cu numărul 14 din cauza numărului impar de echipe din prima ligă. Înaintea jocurilor din a doua etapă a returului United conduce în Liga I cu 28 de puncte din 12 jocuri, 9 victorii, o remiză, două înfrângeri, golaveraj 45-25, gălățenii au trei puncte dar și un meci în plus față de echipa de pe locul doi Autobergamo Deva. Următorul joc în Liga I pentru United este programat pe teren propriu cu Muncitorul Reșița. 

În timp ce echipa de seniori are etapă de pauză cealaltă echipă de futsal a clubului United, juniorii sub 19 ani vor juca duminică, 4 decembrie, la Călărași, cu Dunărea, în etapa a VI-a din campionatul rezervat tinerilor sub 19 ani. După cinic etape din Campionatul de tineret sub 19 ani United este pe locul patru, ultimul, în seria a II-a cu trei puncte din cinci jocuri.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger