Home » » FUTSAL: United iernează în fotoliul de lider în Liga 1

FUTSAL: United iernează în fotoliul de lider în Liga 1

foto:unitedgalati.ro


După medaliile de bronz obținute în precedenta ediție a Ligii I și cele de argint din ultima ediție a Cupei, echipa de futsal a clubului United înregistrează un nou reper important în 2016. Prin victoria 5-0 cu Muncitorul Reșița din ultima etapă a anului echipa pregătită de David Asandei a revenit pe primul loc în Liga I de futsal și avea nevoie de un pas greșit al celor de la Autobergamo Deva în jocul Odorheiu Secuiesc cu FK. Jocul din Harghita s-a încheiat la egalitate 3-3, astfel că United iernează pe primul loc în Liga I de futsal. 

United conduce în Liga I cu 31 de puncte în 13 jocuri, 10 victorii, 0 remiză, două înfrângeri, 50 goluri marcate-25 încasate, un punct mai mult față de echipa de pe locul doi Autobergamo Deva. Prima poziție în Liga I va fi tranșată de cele două echipe în prima etapă din sezonul de primăvară când se vor întâlni în derby-ul campionatului, la Deva.       
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger