Home » » FUTSAL: United încheie anul vineri în ”Pollivalentă” cu Muncitorul Reșița

FUTSAL: United încheie anul vineri în ”Pollivalentă” cu Muncitorul ReșițaEchipa de prima ligă a clubului United va încheia meciurile din acest an vineri, 9 decembrie. De la ora 18.30, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, după meciurile de fotbal old boys dintre foștii jucători de la Oțelul și Dunărea, băieții pregătiți de David Asandei vor susține ultima reprezentație din acest an cu Muncitorul Reșița.    

După etapa de pauză din precedenta rundă a Ligii I United a coborât pe locul secund în prima ligă de futsal, la un punct în spatele liderului Autobergamo Deva. United este pe locul doi în Liga I cu 28 de puncte din 12 jocuri, în timp ce echipa din Deva conduce cu 29 de puncte din același număr de jocuri. Adversara din meciul de sâmbătă, Muncitorul Reșița sunt în partea de jos a clasamentului primei ligi de futsal cu 10 puncte din 13 jocuri. Meciul tur, de la Reșița, a fost câștigat de United 5-4. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger