Home » » FUTSAL: United revine în fruntea Ligii I după victoria categorică cu Muncitorul Reșița

FUTSAL: United revine în fruntea Ligii I după victoria categorică cu Muncitorul ReșițaÎn prologul etapei a XV-a din Liga I de futasl, ultima etapă din acest an, echipa gălățeană United a obținut a zecea victorie stagională. Echipa pregătită de David Asandei s-a impus 5-0 (2-0) cu Muncitorul Reșița și a revenit pe primul loc în Liga I, cel puțin până luni când Autobergamo Deva va juca cu FK Odorheiu Secuiesc. 

Scorul pauzei a fost 2-0 prin golurile marcate de Emanuel Moldoveanu în primele două minute ale jocului. În debutul părții secunde United a marcat pentru 3-0 prin Andrei Apostol, iar în final a ieșit din nou al rampă Emanuel Moldoveanu cu alte două goluri. United a mai irosit câteva ocazii de a marca, cea mai mare Andrei Crăciun a trimis în bară. Chiar dacă oaspeții au încheiat fără gol pe tabelă echipa din Reșița și-a creat mai multe ocazii de a marca dar cei doi portari gălățeni Wellington și Păduraru, au intervenit, iar când portarul era bătut oaspeții au trimis în bară.  

United: Wellingotn da Silva, Ionuț Păduraru-portari; 

Constantin Burdujel,Andrian Lașcu, Octavian Cireș, Emanuel Moldoveanu

Viorel Cojoc, Andrei Crăciun, Mihai Bâgu, Andrei Apostol, Ovidiu Tusdose

David Asandei, Alexandru Tănăsilă-antrenori.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger