Home » , » HOCHEI: ”Dăruiește o jucărie”, la meciul de luni cu UTE

HOCHEI: ”Dăruiește o jucărie”, la meciul de luni cu UTELuni, 12 decembrie, începând cu ora 18:00, suporterii gălățeni sunt așteptați la patinoar pentru a susține echipa de hochei Dunărea Galați și a participa la un eveniment de caritate destinat copiilor din centrele de plasament din Galați. Vreți sa fiți Moș Crăciun pentru o zi? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faceți este: 1. Să fiți la patinoar luni, 12 decembrie, începând cu ora 18:00 2. Să aveți la dumneavoastră o jucărie de plus (cu rugămintea ca aceasta sa fie curată/spălată) 3. La fluierul de final al meciului sa aruncați jucăriile aduse pe gheata!

Altfel, până la meciul de luni când este organizată acțiunea ”Dăruiește o jucărie”, Dunărea va susține alte două meciuri, astăzi, joi, 8 decembrie, de la ora 18.30, cu Steaua, în Campionatul Național și 11 decembrie, de la ora 18.00, cu Ferencvárosi în Liga Mol.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger