Home » , » HOCHEI: Dunărea a câștigat prima restanță cu Sportul

HOCHEI: Dunărea a câștigat prima restanță cu SportulHocheiștii de la Dunărea au câștigat primul meci din dubla restantă cu Sportul Studențesc, din prima 
etapă a turului I. Echipa pregătită de Marius Trandafira învins cu 15-3 Sportul Studențesc. După o prima parte încheiată 3-0 Dunărea s-a impus cu 7-1 în repriza secundă și 5-2 în ultima treime.   

Cel mai prolific marcator al jocului a fost căpitanul de azi al gălățenilor atacantul slovac Robert Krajci cu opt puncte, cinci goluri și trei pase decisive. Pentru Dunărea au mai marcat azi: Hildebrand Szabolcs, Phil Bushbacher, Vitali Donika câte două goluri, Anton Cristian Popa, Alexandru Munteanu, Ede Mihaly, Adrian Irimia câte un gol. Deși nu a reușit să înscrie azi atacantul slovac Onderj Rusnak a oferit cinci pase decisive și a trimis pucul de două ori în bara porții bucureștenilor. Pentru Sportul cele trei goluri au fost marcate de Iani Jugurică (pentru 6-1), Dragoș Iordache (11-2) și Gabriel Caval (14-3).   

Dunărea: 

Viorel Radu, Bogdan Alexandru Popa-portari; 

Alexandru Ionuț Munteanu, Timur Rasulov-Ondrej Runak, Vitali Donika, Robert Krajci-linia a I-a;

Erik Bednar, Pal Zsombor-Ede Mihaly, Adrian Irimia, Phil Bushbacher-linia a II-a; 

Hildebrand Szabolcs, Tamas Nandor-Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu, Anton Cristian Popa-linia a III-a; 

Marius Trandafir-antrenor. 

Mâine, de la ora 10.30, este programat și al doilea meci al dublei cu cei de la Sportul. La jocul de azi s-a înregistrat și o premieră inedită, unul de arbitrii de linie a fost Gabriel Radu (17 ani), nimeni altul decât fiul portarului de la  Dunărea, Viorel Radu (46 de ani). 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger