Home » , » HOCHEI: Florin Mirea: ”Consiliul Local, FR Hochei și IIHF ne sprijină în pregătirile pentru Campionatul Mondial”

HOCHEI: Florin Mirea: ”Consiliul Local, FR Hochei și IIHF ne sprijină în pregătirile pentru Campionatul Mondial”Președintele Fundației Sportul Gălățean, Florin Mirea, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că în organizarea grupei de Campionat Mondial de anul viitor Fundația este ajutată de Consiliul Local Galați, Federația Română de Hochei pe Gheață și cea Internațională. ”În luna aprilie a anului viitor Patinorul trebuie să fie pregătit pentru Campionatul Mondial, Divizia II-a Grupa A,  un eveniment care nu a mai fost la Galați de zeci de ani. Consiliul Local este alături de noi Federația Română de Hochei și cea Internațională sunt lângă noi, ne sprijină în pregătirile pentru competiție”, a spus Florin Mirea.

Altfel, între 3 și 9 aprilie 2017 la Galați, Patinoarul ”Dunărea” se va disputa Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A. Alături de România la competiția de la Galați vor mai participa: Australia, Belgia, Spania, Islanda și Serbia. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger